Werken aan een energieke, succesvolle organisatie

Tip van de maand

Werken aan een energieke, succesvolle organisatie

Wednesday 1 January 2014

De agrarische sector is een dynamische sector. De ontwikkelingen op de arbeidsmarkt, politiek-sociale keuzes en felle concurrentie, maken het nodig om verder te kijken dan het hier en nu. Vitaal werkgeverschap, het zoeken naar veerkracht en oplossingen op het gebied van personeel en organisatie, kan hier een belangrijke bijdrage aan leveren.

Om u hierbij te ondersteunen, ontwikkelde de LLTB (samen met HAER en met een bijdrage vanuit het fonds Colland Arbeidsmarkt) een bedrijfsscan en een brochure met best-practices. Daarnaast kunnen agrarisch werkgevers in LLTB-gebied, geheel kosteloos, persoonlijk advies krijgen.

Vul de bedrijfsscan in
Hoe creatief bent u als werkgever, hoe bevlogen zijn uw medewerkers, hoe vitaal klopt het hart van uw organisatie? Vul de gratis bedrijfsscan in en krijg inzicht in de actuele bedrijfssituatie. Inclusief een passend adviesrapport met concrete tips.

Lees verhalen en tips van collega’s
Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Heeft u behoefte aan praktische adviezen en tips? Lees dan de brochure met best-practices, verhalen en gouden tips van collega’s.

Maak gebruik van persoonlijk advies
Een deskundig adviseur komt daartoe bij u langs en brengt de specifieke bedrijfssituatie en concrete verbetermogelijkheden met u samen in kaart. Interesse? Neem contact op via werkgevershelpdesk@spam-protecthaer.nl

Wat biedt het ú?
Vitale bedrijven presteren beter. Hogere betrokkenheid, minder verzuim, de productiviteit neemt toe en de kwaliteit van het product verbetert. Nu en in de toekomst.

Ga terug naar Tips