Wat kan H(AE)R voor úw bedrijf betekenen?

Tip van de maand

Wat kan H(AE)R voor úw bedrijf betekenen?

Thursday 29 March 2012

Soms is het moeilijk om een concreet beeld te hebben van de manier waarop HR, het vakgebied Personeel en Organisatie, van praktische meerwaarde kan zijn voor úw bedrijf. HAER komt graag, geheel kostenloos, bij u langs om samen met u in kaart te brengen wat H(AE)R voor úw bedrijf zou kunnen betekenen!

De afgelopen weken bereikten ons enkele opmerkingen vanuit werkgevers, welke te maken hadden met het zoeken naar de concrete meerwaarde die H(AE)R kan leveren voor het eigen bedrijf. “Ik kom jullie naam geregeld tegen en ik lees wat jullie doen, maar ik wil graag eens persoonlijk van gedachten wisselen over wat dit voor míj betekent?” of: “ik heb geen grote aantallen medewerkers in dienst, dus ik weet niet goed hoe ik jullie mogelijkheden naar mijn eigen bedrijf kan vertalen” of: “ik lees regelmatig jullie nieuwsberichten en blogs, maar bij ons is het steeds toch weer net anders”.

Natuurlijk, elk bedrijf is anders, en elke bedrijfssituatie heeft z’n eigen kenmerken. En dan hebben we het nog niet eens over de persoonlijke eigenschappen van elke werkgever, leidinggevende en medewerker. Dát is waarom HR méér is, méér moet zijn dan het toepassen van wetgeving en personeelsinstrumenten; dat is waarom HR binnen uw organisatie moet passen bij úw bedrijf, bij ú als persoon en bij úw vraagstukken. Dat is ook wat HAER-advies voor u kan betekenen: samen met u de vertaalslag maken naar concrete mogelijkheden binnen úw bedrijf!

De adviseurs van HAER nodigen u uit om gebruik te maken van ons zgn. ‘keukentafelgesprek’: tijdens een oriënterend gesprek van 1 á 2 uur maken wíj graag kennis met uw bedrijf en laten we ú kennismaken met de mogelijkheden voor uw bedrijf. Een snelle en praktische manier om vanuit H(AE)R in te zoomen op uw onderneming, zónder dat hier kosten aan verbonden zijn.

Wilt u HAER aan úw ‘keukentafel’ uitnodigen? Dat kan telefonisch: 0475-352708 of via het contactformulier op onze website. Wij komen graag bij u langs!

Ga terug naar Tips