Live webinars - van harte uitgenodigd!

Tip van de maand

Live webinars - van harte uitgenodigd!

Tuesday 5 May 2015

De Werkgeverslijn land- en tuinbouw organiseert de komende periode weer een drietal webinars. Een webinar is een live online seminar waarbij één persoon via beeld en geluid een presentatie geeft. Deze presentatie kunt u via live beeld volgen op uw eigen laptop of computer. Daarnaast is er volop ruimte voor het stellen van vragen via een chatfunctie en eventueel het meedoen aan pollings. Als deelnemer heeft u alleen een computer of laptop nodig met Flashplayer, geluid en een goede, vrije internetverbinding. Er is geen specifieke technische kennis vereist. Uiteraard volgt u de webinar via een beveiligde verbinding.  
  
De webinars gaan over verschillende onderwerpen:
 
- Webinar Wet Werk en Zekerheid, 18 mei 2015 om 16.30 uur.
Deze webinar gaat met name in op de wetswijzigingen die de Wet Werk en Zekerheid met zich mee brengt op het gebied van de ketenbepaling, het ontslagrecht en de transitievergoeding.
 
- Webinar piekarbeid, 21 mei 2015 om 16.30 uur.
Tijdens deze webinar wordt de regeling piekarbeid toegelicht. Deze regeling is ingegaan per 1 januari 2015 en heeft de regeling gelegenheidsarbeid vervangen.
 
- Webinar Wet Aanpak Schijnconstructies, 8 juni 2015 om 16.30 uur.
De Wet Aanpak Schijnconstructies zal naar verwachting per 1 juli 2015 in werking treden. Tijdens deze webinar worden de gevolgen van deze nieuwe wet voor agrarische ondernemers toegelicht.
 
Bent u agrarisch ondernemer? Dan bent u van harte welkom om aan één of meerdere webinars deel te nemen. U kunt zich aanmelden voor de webinars via het online aanmeldingsformulier. U ontvangt dan per e-mail een bevestiging van deelname en voor aanvang van de webinar nog een link met inloggegevens waarmee u aan de webinar kunt deelnemen. Er is per webinar plaats voor dertig deelnemers, dus meldt u snel aan!  
 
Heeft u vragen over de webinars, of andere vragen? Neem dan contact op met de Werkgeverslijn land- en tuinbouw via T 088 - 888 66 88 of  info@spam-protectwerkgeverslijn.nl.
 
We ontmoeten u graag live tijdens één van de webinars!
 
Deze digitale bijeenkomst is bedoeld voor agrarische ondernemers en wordt financieel mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van Colland Arbeidsmarkt.

Ga terug naar Tips