Live webinars

Tip van de maand

Live webinars

Wednesday 4 November 2015

De Werkgeverslijn land- en tuinbouw organiseert de komende periode weer een aantal webinars. Een webinar is een live online seminar waarbij één persoon via beeld en geluid een presentatie geeft. Deze presentatie kunt u via live beeld volgen op uw eigen laptop of computer. Daarnaast is er volop ruimte voor het stellen van vragen via een chatfunctie en eventueel het meedoen aan pollings. Als deelnemer heeft u alleen een computer of laptop nodig met Flashplayer, geluid en een goede, vrije internetverbinding. 
 
De webinars gaan over de volgende onderwerpen:
 
Webinar Ontslag, donderdag 26 november 2015
- Webinar Wet Aanpak Schijnconstructies, maandag 30 november 2015
 
Bent u agrarisch ondernemer? Dan bent u van harte welkom om aan één of meerdere webinars deel te nemen. U kunt zich aanmelden voor de webinars via het online aanmeldingsformulier. U ontvangt dan per e-mail een bevestiging van deelname en voor aanvang van de webinar nog een link met inloggegevens waarmee u aan de webinar kunt deelnemen. Er is per webinar plaats voor dertig deelnemers, dus meld u snel aan!  
 
Heeft u vragen over de webinars, of andere vragen? Neem dan contact op met de Werkgeverslijn land- en tuinbouw via T 088 - 888 66 88 of  info@spam-protectwerkgeverslijn.nl.
 
We ontmoeten u graag live tijdens één van de webinars!
 
Deze digitale bijeenkomst is bedoeld voor agrarische ondernemers en wordt financieel mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van Colland Arbeidsmarkt.

Ga terug naar Tips