HAER-Werkgevershelpdesk: snel en adequaat antwoord op uw vragen

Tip van de maand

HAER-Werkgevershelpdesk: snel en adequaat antwoord op uw vragen

Friday 31 August 2012

Hoe moet ik de nieuwe vakantiewetgeving toepassen? Zijn er al nieuwe looncijfers voor Dierhouderij per 1 juli 2012? Een zieke werknemer gaat op vakantie, mag ik vakantiedagen inhouden? Hoe moeten scholieren verloond worden? Hoe verlopen de onderhandelingen bij de cao Open Teelten? Welk bedrag moet ik betalen bij een jubileum? Wat moet ik toepassen tijdens een cao-loze periode?

Zomaar wat vragen die de afgelopen maanden aan onze medewerkers van de HAER-werkgevershelpdesk gesteld werden. Loopt u ook tegen dit soort vragen op het gebied van wet- en regelgeving aan? Vindt u in de CAO-tekst onvoldoende duidelijkheid voor praktische toepassing binnen uw onderneming? Bent u al dagen aan het zoeken op internet, maar heeft u nog steeds onvoldoende antwoord op uw specifieke vraag en situatie? Dan is de HAER-Werkgevershelpdesk iets voor u!

De HAER-Werkgevershelpdesk geeft antwoord op algemene vragen over wet- en regelgeving. Snel, deskundig en gedegen antwoord op uw vragen, daar staat HAER voor. Voor nog geen 10 euro per maand staat u geregistreerd als abonnee en kunt u onbeperkt gebruik maken van de HAER-Werkgevershelpdesk. Leden van de LLTB/NFO die vragen over arbeid en werkgeverschap hebben, kunnen gratis gebruik maken van de HAER-werkgevershelpdesk. Vanwege uw lidmaatschap van de LLTB/NFO bent u automatisch aangemeld als abonnee en kunt u, zonder verdere plichtplegingen of kosten, gebruik maken van de diensten van onze werkgevershelpdesk.

Telefonische bereikbaarheid
De HAER-werkgevershelpdesk is van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 16.30 uur telefonisch bereikbaar. Wanneer u belt naar 0475-352707 krijgt u Maartje Jager of Diana Buitenhuis aan de lijn, die u snel en deskundig adviseren op het gebied van cao’s, wetgeving en werkgeverschap. Kijk hier voor een nadere kennismaking met Maartje en Diana.

Ook digitaal bereikbaar
Op de HAER-website kunt u uw vragen aan de helpdesk overigens ook digitaal stellen via het onderdeel Werkgevershelpdesk. Maar u kunt natuurlijk ook zelf een e-mail sturen waarin u uw vraag stelt: werkgevershelpdesk@spam-protecthaer.nl. Onze medewerkers nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om uw vraag te beantwoorden.

Dus heeft u een werkgeversvraag? Aarzel niet en neem contact op met de HAER-werkgevershelpdesk. Wij helpen u graag!

Ga terug naar Tips