Een vraag over personeel? Het antwoord staat in de Kennisbank Arbeid!

Tip van de maand

Een vraag over personeel? Het antwoord staat in de Kennisbank Arbeid!

Monday 29 October 2012

Wat komt er allemaal bij kijken om een goed personeelsbeleid te voeren? Hoe komt u aan goede medewerkers? Hoe behoudt u ze voor uw bedrijf? Hoe weet u of het uitzendbureau waarmee u werkt zijn zaken goed geregeld heeft? Waar vindt u de nieuwe loontabellen cao?

Speciaal voor de agrarische sectoren is, vanuit een intensief samenwerkingsverband tussen LLTB, ZLTO en LTO-Nooord,  de Kennisbank Arbeid ontwikkeld. Hier kunt u snel en eenvoudig informatie vinden die uw vragen over de inzet van personeel en arbeid helpen beantwoorden. De kennisbank arbeid verbindt over sectoren en regio’s heen.

Deze kennisbank kan gezien worden als een digitale encyclopedie, waar tal van onderwerpen in worden toegelicht en met veel links naar achterliggende informatie of voorbeelddocumenten. Bovendien kunt u, na aanmelding, toegang krijgen tot bepaalde ‘kamers’ hetgeen u de mogelijkheid biedt deel te nemen aan forums en thematische discussies op het gebied van personeel en arbeid.

Het beheer van de gegevens is centraal geborgd bij een landelijk redactieteam, waar namens de LLTB HAER in vertegenwoordigd is.

Toegang tot de kennisbank arbeid is o.a. mogelijk middels de website van HAER:  www.haer.nl/kennisbank-arbeid/.

Voor meer informatie over dit onderwerp kunt u terecht bij de LLTB-werkgevershelpdesk, welke ook door HAER wordt uitgevoerd: 0475-352707.

Ga terug naar Tips