Team

Team

Daniëlle Royakkers - manager HAER

Daniëlle stapte na haar studie Beleidswetenschappen in de wereld van HR. Heeft het vak, in de volle breedte en van uitvoering tot strategie, volledig leren kennen, binnen een diversiteit aan bedrijven. Met haar zeer ruime ervaring een HR-generalist die haar liefde voor het vak op anderen over wil brengen: door te laten ervaren wat HR kan betekenen.

Danielle Royakkers
T: 06-11706415
E: danielle.royakkers@spam-protecthaer.nl
Danielle Royakkers

Emmy Joosten – Teamleider HAER

Vanuit een ondernemersgezin heeft Emmy alle ins- en outs meegekregen van wat het nu daadwerkelijk betekent om een passie te hebben, vanuit die passie een bedrijf te starten en vervolgens niet alleen vakspecialist te zijn, maar ook ondernemer én manager. Het hebben van de juiste mensen, op de juiste plek, dat is een uitdaging. Met een master in HR en haar ervaring in onze adviesdienstverlening op zak, begeleidt en ondersteunt zij het team HAER om tot de beste resultaten te komen. Niet alleen voor onze organisatie, maar bovenal voor uw bedrijf. Wat Emmy betreft staat maatwerk, kennis en enthousiasme voorop als het gaat om te komen tot optimaal personeelsadvies. 

Emmy Joosten
T: 06-31945501
E: emmy.joosten@spam-protecthaer.nl
 Emmy Joosten

Dré Geurts – Senior Consultant HAER

Dré heeft na zijn HBO studie Personeel & Arbeid een groot aantal jaren ervaring opgebouwd, zowel binnen internationale gerenommeerde bedrijven als binnen een eigen personeelsadviesbedrijf. Door zijn zeer ruime ervaring binnen het personeelswerk is hij als senior consultant breed inzetbaar binnen alle vormen van HR en HAER.

Dré Geurts
T: 06-29048847
E: dre.geurts@spam-protecthaer.nl
 Dre Geurts 

Kim Migchels - HR Adviseur HAER

Kim is na haar studie Human Resource Management en haar ervaring die ze tot op heden binnen het HR vak heeft opgedaan binnen HAER Advies gestart als junior HR Adviseur en inmiddels doorgegroeid naar de functie van HR Adviseur voor de regio Uden en Hoogeloon. Kim heeft altijd al het beste uit zichzelf willen halen om zo mensen en organisaties het juist HR advies te kunnen geven. Met veel gedrevenheid en enthousiasme zal Kim haar kennis inzetten voor een advies op maat voor iedere organisatie.

Kim Migchels
T: 06-22747983
E:kim.migchels@spam-protecthaer.nl
 Kim Migchels

Lisa van Veen- HR Adviseur HAER

Lisa is na haar bachelor HRM en de master organization studies als manager gestart bij Ahold om direct het geleerde in de praktijk te brengen. Sinds April 2018 versterkt ze het team van HAER Advies als HR consultant. Daarnaast werkt Lisa nog als organisatieadviseur bij een netwerkorganisatie. Door Lisa haar brede achtergrond, enthousiasme en drive is ze in staat op ieder vraagstuk in te spelen met een advies dat bij uw organisatie past!

Lisa van Veen
T: 06-11294666
E: lisa.vanveen@spam-protecthaer.nl
 Lisa van Veen

Anke van Helmond – HR Adviseur HAER

Anke is opgegroeid op het melkveebedrijf van haar ouders, waarbij ze zijdelings mee heeft kunnen kijken met diverse facetten waar ondernemers mee te maken krijgen. Na haar studie Bedrijfskunde & Agribusiness aan HAS Hogeschool is ze bij AB Werkt aan de slag gegaan als accountmanager voor opdrachtgevers en medewerkers in dierlijke sectoren.

Heeft u vraagstukken, waarin uw mensen centraal staan en wilt u vanuit deze invalshoek vooruitgang boeken binnen uw bedrijf? Anke gaat graag met u de uitdaging aan en zal u bijstaan met kennis, enthousiasme en een hoge betrokkenheid.

Anke van Helmond
T: 06-15335277
E: anke.vanhelmond@spam-protecthaer.nl
 Anke van Helmond

Marjolein de Jong – Medewerker Sales Support

Met haar studie Human Resources Management en jarenlange werkervaring als management ondersteuner en office-manager is Marjolein een veelzijdige medewerker in onze binnendienst.  Haar affiniteit met de agrarische sector en het ondernemerschap komt voor uit haar rol binnen het agrarische bedrijf van haar man. Marjolein ondersteunt onze HR-adviseurs vanuit de binnendienst bij het uitwerken van uw HR-vraagstukken.

Marjolein de Jong
T: 06-11462774
E: marjoleindejong@spam-protecthaer.nl
 Marjolein de Jong