HAER Aangenaam

HAER Aangenaam

HAER

helpt onbezorgd ondernemen. HR-beleid komt niet altijd op de eerste plaats, terwijl het uitermate belangrijk is. Een professioneel HR-beleid is een praktisch HR-beleid dat niet alleen op papier staat, maar waarmee daadwerkelijk wordt gewerkt. 

HAER bewijst de toegevoegde waarde van een professioneel Human Resources-beleid. Adviseert op maat. Is een betrouwbare en deskundige sparringpartner. Een partnership met HAER neemt u een hoop zorgen uit handen. Kunt u zich weer bezighouden met ondernemen.

HAER staat voor

sterk advies. Goed ondernemerschap kan niet zonder professioneel HR-beleid. HAER is de toegevoegde waarde voor agrarische bedrijven en het mkb als het gaat om het adviseren over en implementeren van een professioneel HR-beleid.

HAER beantwoordt vragen omtrent toepassing van wet- en regelgeving tot het coachen van ondernemers bij de implementatie van HR-instrumenten. Daarnaast adviseert HAER over operationele, personele problemen en fungeert het als klankbord bij overkoepelende, strategische vraagstukken.

Wilt u weten

op welke manier HAER binnen uw bedrijf een toegevoegde waarde kan hebben? Bekijk dan op uw gemak onze website. En als u nog vragen heeft, staat HAER u graag persoonlijk te woord.

 

De informatie- en nieuwsvoorziening vanuit HAER richting de agrarische sectoren wordt mede mogelijk gemaakt vanuit Colland Arbeidsmarkt.

Arbeidsmarktbeleid