HAER adviseert en begeleidt

HAER adviseert en begeleidt

HAER adviseert en begeleidt

Haer adviseert

en begeleidt ondernemers in het oplossen van operationele problemen op het gebied van personeelsbeheer. Dit zijn de voor u vaak meest zichtbare problemen, maar door hun incidentele en individuele karakter vaak ook erg lastige.

Advies en begeleiding op maat

kunt u van HAER verwachten bij bijvoorbeeld een onvoldoende functionerende medewerker, dossieropbouw, ontslagzaken, leidinggeven aan en coachen van medewerkers, personele planning, bemiddeling bij arbeidsconflicten, begeleiding van een zieke medewerker of hulp bij het werven en selecteren van een nieuwe medewerker.

Voor al deze niet-structurele zaken kunt u bij HAER terecht op basis van losse adviesuren, maar u kunt ook vooraf, tegen gereduceerd tarief, adviesuren in pakketvorm afnemen. Deze uren kunt u inzetten wanneer en waarvoor u wilt. En om het voor u gemakkelijk te houden, hebben deze pakketten geen verjaringstermijn.

De vraag achter de vraag

is voor HAER van groot belang. Naast een oplossing voor uw concrete probleem, krijgt u bij HAER altijd handvatten voor een meer structurele oplossingsrichting. Met het juiste advies en goede begeleiding heeft u minder zorgen en meer tijd om te ondernemen.